Dienst werkt niet naar behoren: RathoPortaal

Groot incident RathoPortaal
2023-10-25 15:00 CEST · 18 uren, 12 minuten, 7 seconden

Update

Opgelost

Gisteravond is de verstoring door Microsoft hersteld. Vanmorgen is inloggen weer mogelijk. Mochten er onverwachts toch nog problemen optreden dan kunt u altijd met de helpdesk contact opnemen.

oktober 26, 2023 · 09:11 CEST
Updaten

Gisterenavond is de verstoring door Microsoft hersteld. Vanmorgen is inloggen weer mogelijk. Mochten er onverwachts toch nog problemen optreden dan kunt u altijd met de helpdesk contact opnemen.

oktober 26, 2023 · 09:04 CEST
Probleem

Beste gebruiker,

Ons RathoPortaal werkt niet zoals het zou moeten. Via deze weg willen we je informeren over de voortgang.

Wat is het RathoPortaal:
Het RathoPortaal wordt door onze educatieve opdrachtgevers gebruikt en fungeert als webportaal naar verschillende andere platformen.

Wat werkt niet?
Bij het openen van het RathoPortaal wordt een Server Error (502 en 503) weergegeven. Het openen van het portaal werkt hierdoor niet.

Wat moet de gebruiker doen?
Probeer de browser een keer te sluiten en opnieuw de pagina https://mijn.rathoportaal.nl te openen. Er is een kans dat het portaal dan niet werkt. Zo niet dan moet er helaas afgewacht worden tot het probleem verholpen is.

Wanneer verwachten we dat alles weer up and running is?
Onze developers hebben geconstateerd dat de storing in het Microsoft platform zit. Zij monitoren de situatie nauwlettend. Uiterlijk morgenochtend plaatsen we een nieuwe update.

oktober 25, 2023 · 16:21 CEST

← Terug